Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای آگاهی از آخرین اخبار بورس اوراق بهادار تهران اینجا کلیک کنید

اقتصاد آنلاین – سهیل بانی؛ گزارش فعالیت ماهانه شرکت سایپا که توسط این شرکت منتشر شد، نشان از افت ۱۹درصدی مجموع تولید سایپا در مرداد ماه دارد. به این ترتیب تولید محصولات خساپا در این ماه به ۲۲هزار و ۴۱۱دستگاه خودرو رسید. با این وجود این مقدار نسبت به دوره مشابه سال گذشته، ۱۳درصد افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است خودرو‌های گروه تیبا، حدود ۹۰درصد تولیدات مرداد ماه سایپا را به خود اختصاص دادند.

مقدار فروش سایپا در مرداد ماه با کاهش ۳۹درصدی نسبت به ماه قبل و افزایش ۲۷درصدی نسبت به مرداد ۹۹، به ۲۳هزار و ۷۵۳دستگاه رسید. گفتنی است میزان فروش خودروهای خانواده تیبا معادل ۲۲هزار و ۴۰دستگاه، شاهین معادل هزار و ۲۴۲دستگاه، وانت ۱۵۱ معادل ۵۰دستگاه و CBU صادراتی معادل ۵۴درستگاه ثبت شد. به واسطه فروش این تعداد خودرو، درآمد عملیاتی سایپا در مرداد ماه به دو هزار و ۳۸۰میلیارد تومان رسید که نسبت به تیر ماه ۳۵درصد کاهش پیدا کرده است. با این وجود این رقم در مقایسه با مرداد ماه سال گذشته شاهد رشد چشمگیر ۲۴۴درصدی بوده است.

در مرداد ماه قیمت هر دستگاه خودرو از خانواده تیبا با هشت درصد افزایش به ۹۲میلیون تومان رسید. خودروهای خانواده پراید ۳۳میلیون تومان قیمت خورد و شاهین با تغییر اندک نسبت به ماه گذشته با قیمت ۲۳۶میلیون تومان به فروش رسید. قیمت وانت ۱۵۱ نیز با دو درصد کاهش به ۷۸میلیون تومان رسید.

برای مشاهده تصویر در اندازه اصلی، روی آن کلیک کنید

پربیننده ترین سنگین ترین صف های خرید و فروش(۹شهریور) / تقاضا بر عرضه برتری پیدا کرد سهامداران شستا توجه کنند (۹شهریور) / دومین روز نزولی شستا با صف فروش رقم خورد سهامداران شبندر بخوانند (۹شهریور) / رشد شبندر برای دومین روز پس از بازگشایی ادامه یافت تکلیف ۱.۸میلیون جامانده سهام عدالت چه می شود؟ بیشترین تغییر مالکیت حقیقی و حقوقی در بورس امروز (۹شهریور) / از شدت خروج پول حقیقی ها کاسته شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس سایپا در مرداد مرداد ماه تومان رسید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۷۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ «مصطفی رجبی مشهدی» در گردهمایی مدیران دفاتر حقوقی شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیرو به ناترازی صنعت برق در ٣ بخش مالی، سوخت و تولید و مصرف برق اشاره کرد که به طور مستقیم یا غیرمستقیم عملکرد بخش‌های تولید، انتقال و توزیع برق را تحت تاثیر قرار داده است.

وی رشد شتابان مصرف (٥.٧ درصد در سال گذشته) را از دیگر چالش‌های صنعت برق بیان کرد که با توجه به رشد یک تا ٢ درصدی مصرف در کشور‌های توسعه یافته، نیازمند تدبیر است.

به گفته سخنگوی صنعت برق، بخشی از رشد مصرف برق نامتعارف است که به پدیده‌های نوظهوری مانند ماینر‌های غیرمجاز یا استفاده از کولر‌های گازی در مناطق عادی اختصاص دارد.

کشف  ٨٠٠ مگاوات رمز ارز غیرمجاز

مدیرعامل شرکت توانیر از کاهش فعالیت تولید‌کنندگان مجاز رمز ارز از حدود ٣٥٠ مگاوات به کمتر از ٥٠ مگاوات خبر داد که به دلیل عدم بازدارندگی، راهکار‌های قبلی مربوط به استخراج غیرمجاز است.

وی ادامه داد: تاکنون ٨٠٠ مگاوات ماینر غیرمجاز کشف شده است.

رجبی مشهدی ٣٢ هزار مگاوات مصرف برق سامانه‌های‌ سرمایشی در کشور را معادل کل مصرف برق کشور مصر با ١٢٠ میلیون نفر جمعیت بیان کرد و گفت: این آمار نشان می‌دهد در کشور ما مقررات و مناسبات خوبی برای بهره‌وری انرژی و مهار هدر رفت برق در این حوزه حاکم نیست.

وی با اشاره به ممنوعیت تبلیغ کولر‌های گازی در مناطق عادی و معتدل که ٨٠ درصد مناطق کشور را شامل می‌شود، افزود: توان صنعت برق در این عرصه به ابزار‌های فنی و اجرایی محدود می‌شود و بدون بهره‌گیری از ظرفیت حوزه حقوقی، امکان جلوگیری از مصارف بی‌رویه یا اجرای طرح‌هایی مانند توسعه خطوط برق وجود ندارد، بنابراین درخواست دارم واحد‌های حقوقی صنعت برق وارد میدان شوند و کارشناسان این حوزه در تمامی موضوعات مبتلا به صنعت برق ورود کنند.

مدیرعامل شرکت توانیر، مستندسازی اقدامات را از ملزومات کار در بخش حقوقی بیان کرد که باید طی زمان بندی مشخص، مستندسازی اراضی و اسناد صنعت برق به انجام برسد.

دیگر خبرها

  • کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • فروش گوشی‌های اپل تقریباً در تمام بازارها کاهش یافت
  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است
  • کاهش فروش آیفون در چین و افت درآمد سالانه اپل
  • درآمد ترکمنستان از فروش گاز به چین از روسیه بیشتر شد
  • کاهش فروش آیفون در چین همزمان با شدیدترین افت درآمد سالانه اپل
  • کسب رتبه اول اداره کل راهداری و حمل و نقل در زمینه درآمد طی پارسال